Prijelomna vijest: Crkva počela proces beatifikacije Bože Petrova

Nakon što je jučer otkrio da njegove dobronamjerne statuse o lažljivom komunjari Milanoviću čitaju antikristi, komunisti i, najgore od svega, novinari, biskup Košić je ugasio Facebook profil.

“Vidite, da mi je netko rekao da desničarsko širenje mržnje pričom o partizanima mogu govoriti samo za oltarom ne bih ni radio Facebook. Ali danas sam sretan, napao sam Petrova koji je preživio sve kušnje i ipak odabrao pravu stranu”, u svom povratničkom statusu objavio je biskup Košić

“Baš poput Isusa kojeg je Đavo iskušavao u pustinji, komunisti su iskušavali Petrova. Nudili su mu osam ministarstava i reforme, drago mi je da je sve izdržao”, nastavlja biskup o kopernikanskom obratu Petrova.

Kako ekskluzivno doznajemo, već sutra će se Kaptol početi s beatifikacijom Petrova.

“Da dobro ste čuli. Još ne znamo čega će biti svetac, imamo nekoliko kombinacija. Neki kažu da bude Sveti Bože, zaštitnik Karamarka jer mu je spasio karijeru. Drugi pak predlažu Svetog Petrova od Savske 66 jer će svojim dolaskom na vlast razbiti drevnu crvenu magiju koja je tamošnjim braniteljima branila da se vrate svojim kućama. To su sad slatke brige. Mislili smo da smo ga izgubili, pričao je o reformama, o tome kako nije desno, kako neće s HDZ-om. Više vrijedi jedna vraćena ovca u tor nego 99 koje su već tamo, ti ionako glasaju kako im za oltarom kažemo”, govori nam visoki izvor s Kaptola.

“Kako god ga zvali, najvažnije je da je on Petrov od Mosta, zaštitnik hdz-ovaca i ubojica crvenog zmaja”, sretan je izvor s Kaptola.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments