Milanovićevi ministri na rubu: Pregovori s Mostom su naporni, moramo doći na vlast. Treba nam odmor

Mučna atmosfera vladala je danas na sjednici Glavnog odbora SDP-a u njihovom sjedištu u Zagrebu. Izmučena lica Branka Grčića, Mihaela Zmajlovića, Ivana Vrdoljaka i ostalih ministara u ranim jutarnjim satima ulazila su u zgradu na Iblerovom trgu gdje su, kako saznajemo, postavili ultimatum Zoranu Milanoviću.

– Već mjesec dana radim kao konj od 9 do 13! Ponekad se nakon ručka vratim na posao umjesto da odem na skvoš. Ispisao sam se iz teretane jer se zove Reform – grmio je navodno na sastanku Grčić na odobravanje ostalih kolega ministara.

– Dušu smo ispustili u ovim pregovorima i sad nam kažete da je Most bliži formiranju vlasti? Molim? Pa jučer su dogovorili novi sastanak da Karamarko dovrši riječ konsensus koju je počeo izgovarati na prethodnom. I oni su bliži koaliciji? Molim vas, na rubu smo, moramo naći kompromis i vratiti se na vlast. Treba nam taj odmor – nadovezao se na Grčićevo izlaganje Zmajlović koji strahuje i od novih izbora.

– To bi bilo više od 6 mjeseci teškog rada bez dana pauze. Pa tko će se normalan sutra učlaniti u stranku, zgadit ćemo ljudima politiku! – pojadao se bivši ministar.

Razveseli nas klikom:

0 comments