GENIJ IZ ZAGREBA Mladić tvrdi da se sjeća o čemu se u društvu pričalo prije izbora i Mosta

Da je Hrvatska zemlja genijalaca podsjetimo se svakih nekoliko mjeseci kad neki portal objavi vijest o uspjehu mladih matematičara koju nitko ne pročita, ali svi komentiraju, no najnoviji podvig hrvatske mladosti moglo bi nadmašiti sve dosadašnje genijalce.

Naime, u kasnim popodnevnim satima u jednom zagrebačkom kafiću 26-godišnji Lovro Lučić zajedno s prijateljima tipkao je po mobitelu i nazivao to druženjem kad je, ničim izazvan, pokrenuo temu koja se ne tiče Mosta, izbora i postizbornih koalicija.

– Ej, ljudi, se sjećate onih izbjeglica, kaj je sad s tim? – na neskriveni šok petorice prijatelja izgovorio je Lovro koji, da priča bude čudnija, tvrdi da se sjeća još barem deset tema za razgovor koje ne uključuju Most.

– Što sam više razmišljao na pamet su mi padale svakakve ideje. U jednom trenutku čak sam pomislio da nemam nikakav stav o Mostu niti bih na njihovom mjestu već prije 35 dana znao s kim koalirati – izjavio je za Sprdex Lovre i time navukao bijes brojnih internet komentatora i Facebook kritičara koji ne mogu vjerovati da ima bolesnika koji tvrde da je postojao život prije Mosta.

Razveseli nas klikom:

0 comments