TRAGEDIJA U KLOŠTAR IVANIĆU Mladić preminuo kad je shvatio koliko ga zaboli za otkazivanje Snježne kraljice

Nezapamćena tragedija potresla je jutros Kloštar Ivanić u kojem je dan počeo i više nego dobro.

“Što da vam kažem, jutros smo živnuli. Kad je Reiner najavio da će Hrvatski sabor preimenovati u Hrvatski državni sabor automatski mi se istopio minus na tekućem računu. Zvoni telefon, tko, gazda, kaže da od sad iman tisuću kuna veću plaću. A onda sam kroz prozor ugledao Andriju Jarka, znao sam da nešto nije u redu”, priča jedan od susjeda koji su svjedočili tragičnoj drami u obitelji Balić.

Naime, 25-godišnji Antonio Balić preminuo je nakon što se nekoliko dana žalio da ga boli neka stvar za Snježnu kraljicu i njeno (ne)održavanje.

“Nekidan sam mu rekao da se otkazuje Snježna kraljica pa Bruno Kovačević neće trebati izmišljati broj gledatelja. On mi je samo rekao da ga boli ku*ac”, govori prijatelj nesretnog mladića koji nije ništa posumnjao.

“Sinoć sam mu rekao da su otkazali Snježnu kraljicu, a da Natko Zrnčić Dim još nije završio ni prošlu. On je ponovio da ga zaboli neka stvar”, sjeća se prijatelj koji je postajao sve zabrinutiji.

“Kad mi je rekao da je tužan što nema Snježne kraljice jer ne zna gdje ne ići taj vikend, mislio sam da mu se vratio smisao za humor. A onda jutros šok”, očajan je prijatelj.

Mladić je, potvrdila nam je obitelj, preminuo, a liječnici pretpostavljaju da ga je zaista bolila neka stvar za održavanje sporta na kojeg nas sile da ga volimo.

Razveseli nas klikom: