ISTRAŽITELJI U ŠOKU: U Bandićevu stanu pronašli dvadeset grama poštenja

Cijelu noć i dobar dio jutra istražitelji su pretraživali stan zagrebačkog gradonačelnika, a stvari, kako ekskluzivno saznajemo, nisu tekle bez problema.

„Sinoć oko 23 sata jedan član našeg tima hospitaliziran je. On je, naime, naglo otvorio vrata špajze kada se na njega sručilo brdo od nekoliko tisuća Bajadera i pakiranja Franckove kave koje su, pretpostavljamo, Bandiću donosili rođaci i prijatelji u znak zahvale za zaposlenje u Holdingu“, govori nam Mislav Granić, voditelj istraživanja dnevnog boravka, kuhinje i špajze Bandićevog stana. Srećom, sve je prošlo bez težih posljedica, policajac se izvrsno oporavlja, a u popodnevnim satima u stan je doveden i mini bager koji će rasčistiti brdo od Bajadera i kave te istražiteljima omogućiti ulazak u špajzu.

Pronađen je i primjerak knjige „Kako legalno i pravedno organizirati javni natječaj“ koji je služio kao potpora klimavoj nozi stola i pomagao da se stol ne mrda. Svejedno, istražiteljima nije jasno kako se uopće primjerak ove knjige našao u gradonačelnikovu stanu, a većina ih vjeruje kako je riječ o nekoj neslanoj šali nekog Bandićevog kolege iz Holdinga.

Pravu buru među istražiteljima, pak, izazvao je pronalazak u Bandićevoj sobi. Tijekom pregledavanja spavaće sobi istražitelji su u jednom od ormara, pored Batmanovog odijela i pribora za jedenje snijega, u zapakiranoj kesici pronašli dvadeset grama poštenja.

„Kesica je neotvarana, a poštenje je nekorišteno. Ipak, ostaje pitanje zašto je u Bandićevu stanu uopće pronađeno poštenje i je li gradonačelnik možda isto konzumirao i u slobodno vrijeme donosio poštene i razumne odluke?“, pita se jedan od istražitelja koji je želio ostati anoniman.

„Kesica s poštenjem poslana je na analizu, rezulatati će biti poznati sutra oko podne, a ne isključujemo niti slučaj da je poštenje Bandiću podmetnuo netko iz zagrebačkog SDP-a želeći ga na taj način diskreditirati i prikazati poštenim pred brojnim ljudima kojima nije bitno što se nakrao nego što je napravio fontane“, dodaje naš izvor koji nije znao objasniti otkud SDP-u 20 grama poštenja.

“Vjerojatno su negdje ukrali” dodao je za kraj.

Razveseli nas klikom:

0 comments