Pucao na lopove jer je mislio da su članovi mladeži HDZ-a

Sindikat lopova tvrdi da je ovo već drugi put u zadnjih nekoliko mjeseci da se na njihove članove puca pod optužbom da su HDZ-ovci i upozorava: “Zapamtite ljudi, mi smo sitni lopovi, nismo kleptomani”

KONŠĆICA – Policija u Konšćici kod Samobora sinoć je zabilježila pucnjavu u kojoj nitko nije ozlijeđen. Naime, 69-godišnji Vilim S. u strahu za vlastitu imovinu otvorio je vatru na dvojicu mladića u dobi od 24 i 25 godina jer je mislio da su članovi Mladeži HDZ-a.

69-godišnjak nije želio doživjeti sudbinu svog susjeda koji je jednom zadrijemao što su lokalni HDZ-ovci odmah iskoristili: "Ne da su mu ukrali sve olovke pa ni zapisnik nije mogao potpisati, nego su mu i dentijeru odnijeli da ne može ništa ni reći"
69-godišnjak nije želio doživjeti sudbinu svog susjeda koji je jednom zadrijemao što su lokalni HDZ-ovci odmah iskoristili

„Čuo sam neko klapanje i izašao na prozor. Vidio sam dvije sjene kako nešto rade. Ne znam zašto, ali učinilo mi se kako mladići lijepe predizborne plakate HDZ-a. Odmah sam dohvatio pušku i opalio prema njima“ govori akter ovog događaja koji je sretan što nije došlo do tragedije.

Naime, pokazalo se kasnije kako se na sreću ipak nije radilo o članovima mladeži HDZ-a, već o dvojici mladića koji su samo krali bakar iz lokalne trafostanice,

„Bila je mirna večer pa smo otišli ukrasti nešto bakra koji se dobro prodaje. Uistinu laska što nas je čovjek zamijenio za mladež HDZ-a, počašćeni smo. Ali mi smo tek na krađi bakra, daleko su još umjetnine, javna poduzeća i državni proračun. Možđda jednog dana…“ govori nam jedan od mladića koji je nosio plavu šiltericu, sličnu HDZ-ovim šiltericama, što je vjerojatno zbunilo 69-godišnjaka.

Spomenimo još i kako je N.B. rano jutros priveden u Policijsku postaju u Samoboru, ali u pritvoru nije zadržan zbog toga što je, kakve li slučajnosti, bio pretrpan članovima mladeži HDZ-a koji su tokom noći demolirali Samobor prilikom generalne probe za konačno uništenje države kada ponovno dođu na vlast.

uskoro opširnije…

Razveseli nas klikom:

0 comments