EKSKLUZIVNO Milanović napušta SDP i preuzima reprezentaciju Andore: Treba nam netko tko pet poraza zaredom može prikazati kao uspjeh

Tehnički premijer Zoran Milanović nalazi se u najtežoj fazi svoje karijere. Nakon što je pet puta zaredom na izborima izgubio od Tomislava Karamarka, Milanoviću su leđa okrenuli i brojni članovi SDP-a koje do unutarstranačkih izbora nema vremena iz stranke izbaciti.

U kuloarima se čak spominjalo i kako će mu leđa pokušati okrenuti najvjerniji ministri no onda su shvatili da za okretanje leđa treba imati kičmu.

– Puč je već bio spreman, a onda smo na sjednici Predsjedništva krenuli glasovati o smjeni Milanovića i rezultat je bio 5:5. Shvatili smo da nam nedostaje jedan član. Ministar Bauk. Nitko ga nije vidio već 4 godine – izjavio je za Sprdex visoki izvor iz vrha SDP-a koji je priznao da su se u tom trenutku uspaničili i kao protukandidata Milanoviću predložili Zlatka Komadinu.

No, čini se da bi se SDP-ovim snagama promjene sreća ipak mogla osmijehnuti. Naime, prema informacijama iz Sprdexovih dobro obaviještenih izvora, tehnički premijer Milanović početkom tjedna dobio je vrlo unosnu ponudu za posao u inozemstvu.

Naime, Milanovićeva izjava da bi na mjestu predsjednika SDP-a trebao ostati on jer je najveća prijetnja HDZ-u od kojeg je izgubio posljednjih pet izbora, oduševila je predsjednika malene državice Andore.

– Već mu pripremamo vrlo unosan ugovor za preuzimanje naše nogometne reprezentacije. Ne možemo zamisliti nekoga s boljim kvalifikacijama sad kad je Ante Čačić zauzet. Treba nam čovjek koji pet poraza zaredom može predstaviti kao uspjeh – potvrdio je senzacionalnu vijest za Sprdex predsjednik Andore.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments