Slavko (6) i Zoran (5) ispred cijelog vrtića posvađali se oko malog biskvita

Slavko se sjetio i nedavne afere “Spačka” tvrdeći da su mu pogodovanje prijateljima kod nabavke lego gusarskog broda namjestili Zoran i teta Nada.

Između Slavka i Zorana, nije tajna u vrtiću „Hobotnica“, već mjesecima frcaju iskre. Iako su, kažu svjedoci, do nedavno bili nerazdvojni, prije nekoliko tjedana Zoran je pred svima za ručkom rekao kako ne vjeruje više Slavku i kako smatra da mu se ne može više povjeriti nešto tako važno kao što je kutija s lego kockicama.

Zoran je zadnjih tjedana izrazio sumnju u Slavkove nagodbe s prijateljima kojima je oprostio to što su izgubili nekoliko desetaka figura Action Mana
Zoran je zadnjih tjedana izrazio sumnju u Slavkove nagodbe s prijateljima kojima je oprostio to što su izgubili nekoliko desetaka figura Action Mana

„Pričekat ću da prođe proslava Majčina dana pa ću svima reći kakav je Zoran“, prije nekoliko tjedana svoj obračun sa nekadašnjim prijateljem najavio je bivši čuvar kutije s lego kockama, ali su njegov govor pred drugovima iz vrtića odgodile i poplave u kuhinji prošlog tjedna.

Danas je, napokon, Slavko ispred cijelog vrtića iznio teške optužbe na račun bivšeg druga Zorana.

„Ja sam se trudio da lego kocke uvijek budu na okupu, a za to vrijeme Zoran je splektario protiv mene zajedno s bratom Krešom“, grmio je Slavko optuživši Zoranovog mlađeg brata Krešu (3) koji pohađa isti vrtić, a kojemu je navodno pogodovano nabavkom novih autića.

„Ja sam svako jutro u vrtić dolazio u sedam sati, a Zorana nikada nije bilo. On je uvijek dolazio kasnije“, oštar je bio Slavko koji je na posljetku optužio i tetu koja ih čuva, Nada Čiljanec Savlović da je Zoranu, mimo znanja druge djece, za desert nabavljala veći broj malih biskvita.

Zoran je, naravno, nakon ručka odbacio sve optužbe pokazavši svima svoj tanjurić s desertom na kojem je bio samo jedan mali biskvit. Ipak, druga djeca smatraju da su optužbe koje je iznio Slavko veoma teške te će imati dalekosežne posljedice.

„Nije mi važno hoće li me izbaciti iz ovog odjeljenja“, dodao je Slavko na upit trogodišnje Vesne.

Zanimljivo, dok je Slavko držao govor u prostoriji nije bio Zlatko koji se ljuljao u dvorištu vrtića, kao ni debeli Veljko koji je, što je čudno za njega, za vrijeme ručka bio u WC-u.

Razveseli nas klikom:

0 comments