Ilčić predstavio slogan protiv pošasti masturbacije: Ne mlati majmuna, mlati muslimane

Predsjednik stranke Hrast, izbačeni član stranke Hrast, član HDZ-a, predsjednik udruge Željke Markić, član Hrasta, izbačeni član Hrasta… Ispričavamo se, ali dok pišemo ovaj tekst teško je istovremeno pratiti što je trenutno Ladislav Ilčić, čovjek koji bi, prema svemu sudeći, trebao preuzeti novo Ministarstvo obitelji, useljeništva i demografske obnove (MOUDO).

Ladislavovo Moudo trebalo bi se oformiti početkom veljače, a, ako ostane dosljedan svojim stavovima, isprazniti se po svojoj prilici neće nikada.

Vijest o preuzimanju ministarstva u popodnevnim satima potvrdio je i sam Ilčić koji je pak najavio tužbe svim medijima koji su rano jutros objavili, pokazalo se, točnu informaciju.

– Informacija je točna, ali način na koji je prezentirana jasno govori da nam je upravo jedno ovakvo ministarstvo potrebno. “Moudo ide u ruke Ladislavu Ilčiću”, pogledajte samo te naslove. Dobro se zna da ja ništa ne uzimam u ruke – izjavio je za Sprdex ovaj najpoznatiji borac protiv masturbacije koji nam je ekskluzivno predstavio i slogan novog državnog ureda.

– Ne mlati majmuna, mlati muslimane – ponosno je poentirao Ilčić koji je demantirao zlonamjerne medijske natpise kako će se protiv pošasti masturbacije među mladima boriti fotografijama Željke Markić.

Razveseli nas klikom:

0 comments