USKOK priznao: Pokušali smo prisluškivati Petrova, ali nismo našli agenta koji bi ostao budan

Iako su iz USKOK-a rano jutros objavili kako Božo Petrov nije bio praćen ni prisluškivan, Sprdex od izvora bliskih vrhu Državnog odvjetništva ekskluzivno saznaje kako su čelni ljudi Mosta ipak bili pod strogim nadzorom.

Neki agenti USKOK-a ovaj fijasko uspoređuju s onim kad su danima pokušavali prisluškivati Linića ne znajući da mu je začepljen nos pa nema kroz što govoriti
Neki agenti USKOK-a ovaj fijasko uspoređuju s onim kad su danima pokušavali prisluškivati Linića ne znajući da mu je začepljen nos pa nema kroz što govoriti

– Još u izbornoj noći izdali smo nalog za praćenje Bože Petrova najviše razine. Gdje god da je išao pratila su ga najmanje četiri agenta, ali nakon nekog vremena ljudima je dosadilo ići u crkvu. Zatim smo izdali nalog za prisluškivanje mobitela, što je bio još veći fijasko – kaže naš izvor i nastavlja.

– Najboljeg agenta smo izgubili čim je čuo prvi Božin jutarnji razgovor, dnevnu propovijed s hotlinea velečasnog Zlatka Sudca, a trojici je glava eksplodirala dok su slušali kako Vasi Brkiću objašnjava da tripartitna Vlada nema veze s Titom – zaključuje naš izvor.

Iako iz USKOK-a ne žele službeno potvrditi kako je ipak bilo (pokušaja) prisluškivanja Bože Petrova, naš novinar ipak je uspio doći do izjave jednog od agenata koji nam je potvrdio kako nitko od njih nije prošao dovoljan trening da ostane budan prisluškivajući Petrova, ali nije mogao iznositi detalje jer je bio zauzet čišćenjem USKOK-ovih ladica da u njih stanu afere nove vlasti.

Razveseli nas klikom:

0 comments