Marko Grubnić uhvaćen na zagrebačkoj špici: “Ne mogu nigdje otputovati, pokvario mi se Photoshop”

Nakon posjeta New Yorku, Londonu, Tokiju, Dubaiju, Gondoru i Mjesecu, koje je obavio tijekom jučerašnjeg dana, Marko Grubnić je viđen danas na zagrebačkoj špici na kojoj ga je sedamdeset novinara, u vikend potrazi za poznatim Hrvatima, jedva prepoznalo.

Grubnić se prekjučer pohvali svojom slikom s Mjeseca uz hashtagoce #laganasetnjica ##enjoyingtheview
Grubnić se prekjučer pohvalio svojom slikom s Mjeseca uz hashtagove #laganasetnjica ##enjoyingtheview

“Izdaleka je izgledalo kao kao ciganski šator, a kad se približilo do iražaja je došlo to silno krzno. Izgledalo je kao gay verzija Big foota ili mini Peđa Grbin. Onda smo shvatili da je to Marko Grubnić”, govori nam jedan novinar koji kaže da je ulov ovog vikenda bio slab.

“Ako vam kažem da nam je najbolji ulov na špici bila Klaudija Beni, sve sam vam rekao”, žali se smrznuti novinar kojeg je ukazanje Marka Grubnića spasilo kao Petrov Karamarka.

“A kaaaaaaaaajjjj da vam velim, ne, kaj, danas sam ostao u Zagrebu, pokvario mi se Photoshop pa nisam mogao otputovati nigdje”, rekao je Grubnić novinarima priznavši da je čak pokušao putovati Paintom, ali to se pokazalo kao loša ideja.

“Krenuo sam Paintom u Pariz, ali kad je slika iz Pariza bila gotova odjeća mi je izgledala kao nešto što bi Doris Dragović obukla. Stojim u Zagrebu dok mi se ne popravi Photoshop”, rekao je Grubnić.

Novinarima je ispričao da se jučer na Mjesecu najbolje proveo, ali da mu malo ide na živce to što nigdje nema atmosfere, a i kosa mu se stalno dizala u zrak jer se njegov lak pokazao preslab za mjesto bez gravitacije.

Sviđa ti se što radimo? Nagradi nas lajkom na Facebooku

Foto: Screenshot Instagram

Razveseli nas klikom:

0 comments