NAKON RAMSEYJEVOG OTKRIVENO JOŠ STRAŠNIJE PROKLETSTVO Svaki put kad SDP izgubi izbore HDZ ih dobije i obrnuto

Već neko vrijeme mediji pišu o nizu nevjerojatnih koincidencija u vrhu hrvatske politike. Iako skeptici poriču povezanost između ovih događaja, nakon najnovijih događanja sve je više onih koji vjeruju u najstrašnije prokletstvo koje je svijet ikad vidio.

– Ljudi se već danima zabavljaju tzv. Ramseyjevim prokletstvom, čuli ste za to? Svaki put kad ovaj igrač zabije gol umre slavna osoba. Neš’ ti prokletstva. Kao da bi nama loše došlo s ovim Huljićima, Vatrama, Lidijama Bačić i Severinama da imamo svog Ramseyja. Samo, kakve smo sreće, kod nas bi slavni umirali kad zabije Maglica – kaže za Sprdex Renko Lovorčić, čuveni hrvatski teoretičar zavjere poznat po tome što ga je u fusnoti spomenuo Domazet Lošo.

No, Lovorčić dodaje i kako je tzv. Ramseyjevo prokletstvo zapravo prava sitnica naspram mnogo strašnije kletve koje je, zajedno s dvojicom kolega pseudoznanstvenika, u njihovom uredu u podrumu mamine kuće otkrio.

– Nakon 25 godina istraživanja došli smo do naprosto stravične spoznaje. Čak i ako ne vjerujete u teorije zavjere ovi će vas podaci razuvjeriti. Korelacija između dvaju strašnih, možda najstrašnijih u povijesti, događaja koju smo otkrili gotovo je sto postotna – kaže Lovorčić pa se na trenutak zaustavlja radi dramske napetosti i dodaje:

– Otkrili smo, uh teško je ovo izgovoriti, otkrili smo da postoji zemlja gdje svaki put kad SDP izgubi izbore dobije ih HDZ i obrnuto – strašnu spoznaju s nama je podijelio je Lovorčić koji će kletvu predstaviti na velikom godišnjem skupu najpoznatijih svjetskih teoretičara zavjere, koji se održava u majčinom mu podrumu, kao Milamarkovo prokletstvo.

Razveseli nas klikom:

0 comments