POZNAT PRVI MINISTAR Modni mačak preuzima ministarstvo vanjskih poslova: Uštedjet ćemo na troškovima puta

Marko Grubnić, potvrdio je za Sprdex izvor blizak vrhu Domoljubne koalicije, novi je ministar vanjskih poslova. Iako se ime Modnog mačka nije spominjalo u prvim kombinacijama za ovu funkciju, posljednjeg dana pregovora između Domoljubne koalicije i Mosta upravo je Grubnić ocijenjen najboljim kandidatom.

– Ministru vanjskih poslova u opisu je posla da leti u druge zemlje, a ne samo Beograd i Sarajevo kao što je to činila Vesna Pusić, te je to ogroman trošak za državni proračun. Nije odgovorno da jedan čovjek troši novac građana na putovanja dok ima toliko nezaposlenih članova stranke – izjavio je za Sprdex izvor iz HDZ-a.

On nam je potvrdio i kako je Marko Grubnić najizgledniji kandidat za novog ministra.

– Ma gledajte, čovjek iz fotelje proputuje cijeli svijet, može biti na dva mjesta istovremeno, a skokne i kroz vrijeme ako treba. Bit će lijepo imati ministra koji živi u drugom vremenu, Karamarko će se imati s kim družiti – kaže naš izvor koji u četiri godine mandata očekuje više od 50 milijuna kuna ušteda na putnim troškovima.

Kako neslužbeno doznajemo, Grubnić bi odmah na početku mandata trebao ići u službeni posjet 1941. godini gdje se i nalazi većina članova HDZ-a.

 

 

Razveseli nas klikom:

0 comments