Kolinda se u korizmi odrekla druženja s kriminalcima: “Što ću sad raditi sama 40 dana, jadna ti sam”

Predsjednica Kolinda posljednjih je dana, priznaje, prilično loše raspoložena.

“Što da vam kažem, kakvo je ovo vrijeme došlo, ne može vam više niti osumnjičenik za višemilijunske pronevjere, pranje novca i sumnjive transakcije rođendanski parti organizirati, a da vas tajne službe ne prisluškuju”, požalila nam se predsjednica koja nervozu rješava svakodnevnim smjenjivanjem svakoga tko joj se nađe na putu.

No, sad je pronašla drugi način kako se malo od svega odmoriti. Naime, odlučila se u korizmi odreći druženja s kriminalcima. Taman kad je pomilovanjem prijatelja ispraznila zatvore, zlobnici će dodati.

“Čujte, loše to društvo utječe na mene. Eno naprimjer Bujanec, zadnji put kad je došao tri dana nisam došla k sebi. Kasno sam shvatila da ono što je izvadio nije bilo brašno za pizzu”, žali se predsjednica koja se boji da će joj biti dosadno sljedećih četrdeset dana.

“Da barem imam neki posao, neku zanimaciju”, očajna je predsjednica republike koja se misli da se sljedećih dana malo intezivnije druži s Crnojom jer je prema hrvatskoj policiji fizički napad kršenje javnog reda i mira, a ne kazneno djelo.

Razveseli nas klikom:

0 comments