Supruga otkrila razlog Milanovićevih modrica: Bahatio se i rezao kruh na debele šnite

Nakon što je nogometni klub Chelsea u 22. kolu engleskog prvenstva ubilježio prvu pobjedu, objavljeno je danas iz SDP-ove službe za odnose s javnošću, njihov predsjednik Zoran Milanović i službeno je postao osoba s najdužim gubitničkim nizom u povijesti.

– Mourinho je zbog bahatosti dobio otkaz, a ja još jedan mandat – oštroumno je Milanović analizirao pogrešku uprave Chelsea kojom su titulu prepustili njemu i SDP-u.

No, dok je pripremao plan kako izgubiti i izbore u vlastitoj stranci, Milanović je prije nekoliko tjedana saznao za veliku urotu petorice članova koje iz SDP-a još nije izbacio.

– Već sam unaprijed upisao deseti poraz, a onda mi tajnica javlja da su mi protukandidati Komadina i Dušan Polovina Lungo. Morao sam guglati da vidim protiv koga se borim – izjavio je Milanović koji je shvatio da bi mu u ovakvoj konkurenciji mogao pobjeći jubilarni deseti poraz.

U Milanovićevu obranu odmah je stala i Sanja Sarnavka koja kaže da joj je ovo bio prvi slučaj u karijeri gdje je nakon sukoba zbog večere muškarac završio sa šljivom ispod oka
U Milanovićevu obranu odmah je stala i Sanja Sarnavka koja kaže da joj je ovo bio prvi slučaj u karijeri gdje je nakon sukoba zbog večere muškarac završio sa šljivom ispod oka

A da nevolja nikada ne dolazi sama pokazalo se ranije ovog tjedna kada se bivši premijer na stranačkom skupu pojavio s velikom masnicom ispod oka. Iako su iz stranke brzo izdali priopćenje kako je Milanović pao na skijanju, u redakciju Sprdexa javila se njegova žena koja je odlučila otkriti istinu.

– Ma kakvo skijanje, ne može s tenka skočiti da se ne ozlijedi, baš bi ga pustila na skijanje. Sve se odigralo prije nekoliko dana. Postavila sam stol, kupila kruh crnji od prognoza o rastu gospodarstva i čak dva namaza znajući da je suprug pod stresom zadnjih dana. No, to mom Zoranu nije bilo dosta. Izvadio je iz ladice kriomice kupljeni burek, a šnite kruha počeo rezati na debljinu veću od 3 centimetra. Zacrnilo pred očima, uzela sam teglicu džema, naravno, bez šećera, a rezultat je jasno vidljiv na Zoranu i nije mi žao. Trebala sam uzeti cijelu zimnicu, po našoj policiji to su ionako samo lakše tjelesne ozljede – ispričala je za Sprdex Sanja Milanović.

 

Autorice: Povljana Girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: