Na sinoćnjem izboru za najljepšu haljinu spomenuti i nekakvi filmovi

Gotovo 80% hrvatskih nezaposlenih homoseksualaca svjedočilo je rano jutros najiščekivanijem i najglamuroznijem celebrity događaju godine koji se odvio u čuvenoj Dolby Areni usred Los Angelesa. Više od 400 različitih haljina i identičnih smokinga uspješno je prošetalo crvenim tepihom, ali čitava manifestacija ostat će u sjeni jednog nemilog događaja koji se odigrao nešto iza 3 sata po hrvatskom vremenu.

Najzadovoljniji izborom bio je, naravno, Zoran Milanović koji je nakon Leonardovog osvajanja Oscara i službeno postao čovjek s najviše uzastopnih poraza na izborima ikad
Najzadovoljniji izborom bio je, naravno, Zoran Milanović koji je nakon Leonardovog osvajanja Oscara i službeno postao čovjek s najviše uzastopnih poraza na izborima u povijesti

Naime, nakon više od 4 sata komentiranja haljina, gledatelji HRT-ovog izravnog prijenosa u eteru su posvjedočili grozomornim scenama. Prema prvim informacijama, usred prijenosa došlo je do višemunutnog ekscesa i spominjanja nekakvih filmova.

”Film? Nikad čuo za taj materijal. Možda je to neka kombinacija gamoša i svile” bila je prva reakcija stilista Nenada Korkuta koji je na svom Twitter profilu donekle ublažio HRT-ov gaf te javnost nije ostala zakinuta za najupečatljivije dijelove večeri poput uparivanja crne košulje s crnim sakoom.

Osim hrvatskih, i svjetski mediji zgroženi su činjenicom da su nekakvi  filmovi umalo zasjenili izbor za najljepšu haljinu. Najdalje u kritikama išao je ugledni New York Times čiji je kolumnist Franck Miller izrazio želju da izraz ”veliko platno” ubuduće bude rezerviran samo za opis haljine koju odjene Meryl Streep.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments