Nove teške optužbe na račun Višnje Pevec

Nakon što je odradila kaznu za financijske malverzacije Višnja se suočila s mnogo ozbiljnijim optužbama koje je doslovno mogu stajati glave.

Višnja Pevec, druga slijeva

DONJI MOSTI – Pjevačica i poduzetnica Višnja Pevec zadnjih se dana nalazi u velikim problemima. Nakon poslovnih problema, Višnja sada ima problema s nekim davno završenim vremenima. Naime, nedavno su Višnju kontaktirale Osamdesete godine i zatražile da im vrati frizuru. Višnjina frizura već je dugo tema brojnih rasprava, za razliku od njenog glasa koji je, u tome se svi slažu, najbolja ljudska imitacija seksa svinje i papige. Višnja je, navodno, odbila udovoljiti osamdesetima jer ”frizuru nosi od 1972. godine, i nejasno je tko je tu koga kopirao”.

Na Višnjinu stranu stao je i ravnatelj prirodnoslovnog muzeja u Zagrebu, koji nam je rekao da je ”Višnja jedan od rijetkih svjetskih prirodnih atavizama koji se opire evoluciji, osim toga, ta nakupina na njenoj glavi je moguća karika koja nedostaje između potpune sljepoće za lijepo i Mladena Grdovića, za kojeg je nedavno CERN-ov hadronski sudarač dokazao kako u tragovima sadrži određene elemente ukusa.

Višnja jedan od rijetkih svjetskih prirodnih atavizama koji se opire evoluciji

Za sada nije poznato na koji način Osamdesete planiraju postupiti u slučaju da im Višnja odbije vratiti frizuru, no strahuje se kako nas očekuje povratak fluorescentnih trenirki, disco glazbe, jastučića za ramena, zlatnih zubiju i muških marama za kosu.

Uzmite Višnju, vratite nam fudbalerke.

Razveseli nas klikom:

0 comments