Charles: Nisam znao da kod vas postoje rodbinski vezani ljudi s povlasticama koji ništa ne rade i žive na račun građana, prvi put čujem za dinastiju ZG Holding

Pripadnik najuhljebskije obitelji na svijetu, njegovo uhljebljenje princ Charles u društvu Camile stigao je u dvodnevni posjet Hrvatskoj. Princ Charles je pripadnik britanske kraljevske loze, a poznat je i bogat samo i isključivo zbog činjenice što se rodio.

Britanski vječni prestolonasljednik nije mogao kriti uzbuđenje dolaskom u Hrvatsku.

"Prvi čovjek države ne priča vaš jezik, nemate industrije, nerazvijeni ste i za sve što napravite trebate dozvolu Bruxellesa. Recite mi, kako se vi točno razlikujete od britanskih kolonija", raspitivao se Charles
“Prvi čovjek države ne priča vaš jezik, nemate industrije, nerazvijeni ste i za sve što napravite trebate dozvolu Bruxellesa. Recite mi, kako se vi točno razlikujete od britanskih kolonija”, raspitivao se Charles

“OOOOO Jovanka, pa ti ne stariš, a i ta plava frizura ti bolje stoji”, rekao je neoprezni Charles kad su mu rekli da priča s hrvatskom predsjednicom.

“Pa da sam znao da su žene u Hrvatskoj tako lijepe, poveo bih i ja žensko biće”, rekao je Charles od kojeg se nije odvajala njegova vjerna Camila.

“A što je ovo, biće ostala Gadafijeva ekipa nakon Titovog sprovoda”, raspitivao se Charles za šator u Savskoj.

Nije krio ni oduševljenje životom u Hrvatskoj.

“Vidite, kod nas u Velikoj Britaniji one koje ne rade, žive s povlasticama i parazitiraju na račun poreznih obveznika zovu kraljevska obitelj i ima nas dvadesetak. Kod vas je 300.000 takvih i zovu se javni sektor”, oduševljen je Chareles.

Charles je upoznao zagrebačkog gradonačelnika, članove HDZ-ove vlade te bivše ministre Milanovićeve vlade.

“O baš mi je drago što ste mi organizirali susret s lopovima, mentalno zaostalima i Milanom Bandićem”, zahvaljivao se Charles kojemu je u oko posebno upao ogromni feudalno dvorac iznad Zagreba.

“O, pa tko tamo živi, kakav Todorić, pa nisam imao pojma da i vi imate kraljevskua dinastiju”, dodao Charles kojeg je pri susretu s zagrebačkim gradonačelnikom iznenadilo postojanje Holdinga.

“Pa nisam imao pojma da vi imate skupinu povlaštenih osoba povezanih rodbinskim vezama koji ništa ne rade i žive na tuđi račun. Prvi put čujem za dinastiju Zagrebački holding”, završio je Charles

Razveseli nas klikom:

0 comments