MILENIJSKA FOTOGRAFIJA Šime Strikoman najavio snimanje iz zraka svih kandidata za ministra branitelja

Snimanje jubilarne deset tisućite milenijske fotografije koja se i dalje tako zove iako smo novi milenij proslavili prije 16 godina održat će se u ponedjeljak 14. ožujka priopćeno je danas iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Poznati fotograf Šime Strikoman za jubilarnu fotografiju odlučio je napraviti istinski spektakl te nas sutra očekuje snimanje najmasovnije grupne fotografije u povijesti.

– Prvotni plan je bio poslikati sve nezaposlene ili sve one koji ništa ne rade, ali većina državnih službenika je spojila ponedjeljak s vikendom pa je ideja propala. Onda mi je sinulo. Snimit ću sve kandidate za ministra branitelja – izjavio je za Sprdex Strikoman koji se fotografijom nada oboriti Guinessov rekord.

– Snimanje počinje za 18 sati tako da očekujemo još oko 12 tisuća kandidata za ministra. Nažalost, neke udruge poput “Dragovoljaci Domovinskog rata sa srednjim prstom kraćim od kažiprsta”, “Dragovoljci unovačeni dok je mjesec bio u trećoj kući, a Saturn u podznaku djevice” te “Udruge ratnih veterana protestanata kvekera ljubitelja švedskog noir filma” nisu uspjele poslati kandidate budući da su im svi članovi bili zauzeti brojanjem donacija iz proračuna – izjavio je za Sprdex Strikoman koji je samo za ovu priliku iznajmio svemirsku letjelicu te objektiv toliko širok da će ga poslije snimanja svih kandidata koristiti da pronađe osobu kojoj su još zanimljive milenijske fotografije.

FOTO: Šime Strikoman

Razveseli nas klikom:

0 comments