KAOS NA AUTOCESTI: Sukobile se dvije najveće frakcije BBB-a, oba navijača ozljeđena

Na autocesti prema Splitu došlo je do sveopćeg kaosa i tučnjave među dvije frakcije BBB-a u kojoj su ozljeđena oba navijača zagrebačkog kluba, javili su iz policije.

Kako doznajemo, postoji više verzija kako je došlo do tučnjave dviju zaračenih navijačkih frakcija.

Iako su poraženi, igrači Dinama zadovoljni su utakmicom. "Utakmice s Hajdukom uvijek su nam posebno zanimljive jer su jedne od rijetkih kojima ne znamo unaprijed rezultat", prokomentirao je Machado nakon utakmice.
Iako su poraženi, igrači Dinama zadovoljni su utakmicom. “Utakmice s Hajdukom uvijek su nam posebno zanimljive jer su jedne od rijetkih kojima ne znamo unaprijed rezultat”, prokomentirao je Machado nakon utakmice.

Prema jednoj verziji, navijač iz takozvane Mamićeve frakcije spojlao je derbi navijaču iz suprotne frakcije i otkrio mu u kojoj će minuti sudac svirati penal za Dinamo što je naljutilo drugog navijača jer ga nervira kad im Mamićevci na tribinama unaprijed viču rezultat.

Prema drugoj verziji događaja, tučnjavu je inicirao navijač iz frakcije koja je protiv Mamića. Prema toj verziji, 18.godišnji Janko Bečić iz mamićevske frakcije kupovao je čokoladu na odmorištu.

“Da si pravi navijač ne bi potrošio novac na tu čokoladu nego bi kupio Dinamu još tri suca”, navodno mu je dobacio navijač iz suprostavljene frakcije što je dovelo do kaosa.

Svoj dio odgovornosti snosi i policija koja nije reagirala na dojavu na vrijeme

“Istina je, službenik koji je zaprimio dojavu o sukobu Dinamovih navijača bit će suspendiran. On je, naime, mislio da ga netko zeza te je poklopio uz komentar da Dinamo nema navijače. Kad ga je netko drugi put nazvao da ga obavijesti o sukobu, bijesno je rekao “Jurkotiću, zajebaji nekog drugog”, a tek je treći put odlučio vidjeti što se zaista događa”, rekli su nam iz MUP-a.

Trener Dinama kaže da ne zna ni za kakav sukob, a niti za kakve navijače njegovog kluba. Prokomentirao je utakmicu s kojom je izrazito nezadovoljan.

“Ne znam, ne želim u nikoga uperiti prstom, ali treba pogledati nogometna pravila i vidjeti je li uopće dopušteno da Hajduk pobijedi Dinamo. Ipak, to ne opravdava moje momke, danas su očajno odradili posao. Ništa nam nisu sudili, a i igrači su podbacili”, komentirao je Zoran Mamić

Razveseli nas klikom:

0 comments