Djevojka otkrila da može popiti kavu na suncu i bez objavljivanja slike na Facebooku

Ivana Matić, dvadesetrogodišnja Splićanka sasvim slučajno je otkrila da se prva kava na proljetnom suncu može popiti i bez objavljivanja slike na nakeoj društvenoj mreži.

U isto vrijeme u dvadesetak kilometara udaljenom Omišu Jure, Pere, Duje, Frane i Dioklecijan cijelu kavu samo su ponavljali "Tko ovo može platit"
U isto vrijeme u dvadesetak kilometara udaljenom Omišu Jure, Pere, Duje, Frane i Dioklecijan cijelu kavu samo su ponavljali “Tko ovo može platit”

“Jučer sam vidila da zovu lijepo vrijeme pa sam se s prijateljicama dogovorila za kavu na suncu. Upravo zbog toga sam se i ustala u dva ujutro da se stignem našminkati i urediti pa da stignem na kavu dok još zapravo ima sunca”, priča Ivana.

Kao i svako veliko otkriće, i do ovog je došlo sasvim slučajno.

“Sjelo je nas 12 prijateljica, samo uža ekipa i ogovarale smo Sandru koja je jedina kasnila. Kad ona dođe, znale smo sve, više nećemo imati koga ogovarati pa nećemo imati ni o puno toga pričati”, ispričala je Ivana.

Kad je došla Sandra djevojke su se bacile na univerzalne teme: šminka, dijeta i muškarci. Međutim, nakon tri sata i te su teme presušile.

“Uhvatila sam se svog smartphonea, slikala šalicu, pogled na more i krenula filtrirati. No na osamstotom filteru mi je zablokirao mobitel i sliku sam slučajno obrisala”, sjeća se Ivana koja je shvatila da za novu sliku uslikati više nema sunca.

“Curama sam slagala da sliku nisam još postavila jer ću je doraditi u Photoshopu. Istina je da je nisam postavila jer nisam imala što staviti”, prepričava djevojka koja je nakon nekoliko sati shvatila da je zapravo prvi put popila kavu na suncu, a da to nije podijelila s 4204 prijatelja.

“Ne znam, još mi to zvuči nemoguće. Tko zna, možda mi se zbog ovoga nešto loše dogodi, možda mi se u Vanille svidi netko siromašan, umjesto u Mall odem u Cityja ili mi, nedaj bože, netko na Rivi dobaci da sam se obukla u skladu s godinama”, strahuje od najvećih kletvi modernih Splićanki Ivana.

Razveseli nas klikom:

0 comments