Dubai pred bankrotom, četiri šeika završila na hitnoj pomoći u Hrvatskoj

Nakon sjajne kampanje Hrvatske turističke zajednice u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i senzacionalnog uspjeha slogana Croatia will waste your time, Hrvatska je privukla dosta pažnje u zemljama Bliskog istoka.

– Imamo toliko novca da je praktički sve što radimo samo ubijanje vremena. Oduševili smo se kad smo čuli da postoji čitava zemlja posvećena samo tome – kažu šeici koji su, nakon kraćeg guglanja, posjet Hrvatskoj odlučili začiniti s malo avanturizma,

– Nakon splavarenja Amazonom i putovanja u svemir, odlučili smo se da nam treba više rizika. Prvotno smo planirali ići u Dubrovnik, ali nakon čitanja tiskovina shvatili smo da je Rovinj ipak prikladniji za ljude naše platežne moći – počinju priču šeici kojima se odmor u Hrvatskoj ubrzo pretvorio u noćnu moru.

Stvari su se zakomplicirale već prve večeri nakon što se jedan od lokalnih frajera sapleo i pao dok je odabirao Thompsonovu pjesmu na jukeboxu. Naravno, budući da je mladić istaknuti član Hrasta, krivnja je odmah pala na šeike i započela je sveopća tučnjava.

– Ovom prilikom se moramo zahvaliti ljubaznom vlasniku kafića koji nam je za samo 1000 eura rekao broj hitne – povjerio se našoj redakciji jedan od šeika.

Ipak, prava agonija za njih je tek uslijedila.

– Nakon što su nam izvadili krv i napravili magnetnu rezonancu, uslijedio je šok! Ne od dijagnoze nego računa nakon kojeg smo svi zajedno angažirali obitelji i prijatelje u Dubaiju da nam pomognu – sa suzom u oku završava svoju priču gospodin Rashid koji je prije dolaska u Hrvatsku bio šeik.

Autorice: Povljana girls

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: