Kolinda izazvala međunaroni incident, trepavicom ubola mladića u Beču

Kolinda Grabar Kitarović jutros je izazvala nemali međunarodni incident kad je trepavicom s Pantovčaka ubola mladića u Beču. Kolinda se, kako saznajemo, nakon buđenja odlučila našminkati i urediti, a prilikom nanošenja lijeve trepavice povrijedila je zračni prostor Mađarske, a zatim i Austrije.

Ovaj incident mnoge je podsjetio na slučaj iz srpnja prošle godine kad se u Mađarskoj zbog vrućine otopio dio lica sestara Šegetin a mađarske vlasti tražile su da dvije tone otopljene plastike sanira Hrvatska
Ovaj incident mnoge je podsjetio na slučaj iz srpnja prošle godine kad se u Mađarskoj zbog vrućine otopio dio lica sestara Šegetin, a mađarske vlasti tražile su da dvije tone otopljene plastike sanira Hrvatska

“Još otkad je uselila zamolili smo je da ne pali mješalicu kojom nanosi šminku tako rano ujutro, samo smo čekali kad će se dogodit neka nesreća”, prepričavaju Kolindini susjedi koji su svjedočili nemiloj sceni prilikom koje je mladić iz Beča umalo ostao bez oka.

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić već mjesecima upozorava da NATO ne čini ništa po pitanju Kolindinih trepavica koje u svakom trenutku mogu pogoditi bilo koji grad u Srbiji.

“Ja već mesecima upozoravam da Hrvatska ima Srbiju na nišanu, Kolindine trepavice mogu da nanesu ogromnu štetu europskoj Srbiji, ja ću da se borim protiv toga, opala mi kokarda s glave ako lažem”, rekao je Vučić.

Hrvatski predsjednici i ranije su bili predmet polemika zbog posjedovanja potencijalnog oružja za masovno uništenje. Podsjetimo, govori hrvatskog predsjednika Ive Josipovića već su koristili teroristi Boko Harama za masovno uspavljivanje žrtava. Također, sve više sigurnosnih stručnjaka boji se da bi stotinjak terorista moglo bez problema doći u Europu u obrvama Stipe Mesića.

Razveseli nas klikom:

0 comments