Splićanka zaboravila ponijeti sunčane naočale na kavu pa je nitko nije prepoznao

Nadasve bizaran događaj dobrano je u subotu ujutro potresao splitsku urbanu scenu. Skandal koji se ne pamti još otkad se izvjesna Lea Š. rivom prošetala odjevena u skladu s godinama ne samo da je ostao duboko urezan u sjećanje većine nesretnika koji su mu svjedočili, već je, zaklinju se još uvijek šokirani konobari, natjerao čak petoro ljudi za tri različita stola da sklone svoje poglede s mobitela.

A neugodna scena odigrala se nešto prije 11 sati na štekatu jednog poznatog splitskog kafića. U njemu su sjedile tri najbolje prijateljice, Tihana R., Martina S. i Kate O. kad im se iz smjera Splitske banke počela približavati, kako kažu, nekakva utvara.

– Alo štraco, nemamo boca – odmah sam joj odbrusila da se slučajno ne bi zadržala kraj našeg stola, ali ta spodoba je samo ostala na svom mistu. Nisan mogla virovat – priča nam vidno potresena Tihana koja je ostala zaprepaštena kad je vidjela da ta zastrašujuća stvar sjeda za njihov stol.

– Izgledala je, ono, ko normalan čovik. Imala je i ruke i noge, ali na licu joj je nešto bilo čudno, ma bolesno. Pripale smo se skroz pa se ne sićan detalja, ali dobro pantin kako su svi buljili u naš stol. Kad bi se malo bolje zagledala, vidilo bi se da ta zastrašujuća pojava ima ljudske obrise. Odzada je čak izgledala ka svaka druga ženska s rive, ali kad bi se okrenila. Strašno. Ka kad u Vanille vidiš zgodnog tipa, a kad se okrene – brale, Luka Nižetić – nastavlja Tihana.

Nakon nekoliko neugodnih minuta u kojima su svi buljili u njihov stol, djevojke su pozvale osoblje kafića i zamolile ih da uklone neželjenog gosta.

– Onda je ta stvar progovorila. Skužila san, o Bože, skužila san da je to naša prijateljica Tena! Tek je došla iz Zagreba i još nije kupila nove cvike! Bilo je strašno, sve smo zaplakale, cisternama su nam šminku prali s poda – prisjeća se nemilog događaja s rive Martina.

– Pitale smo, kako gledaš? Vidiš li išta bez tamnih stakala od usta do čela? Kako uopće izgleda stvarni svijet? Kako buljiš u druge i u glavi ih osuđuješ zbog onog što su obukli ako ti mogu uvatit pogled? – nabraja Martina što se sve prijateljicama motalo po glavi kad su konačno prepoznali Tenu koja još uvijek nije bila spremna za izjave.

No, kako saznajemo, već krajem tjedna izdaje autobiografiju posvećenu nemilom događaju koju pod naslovom: „Kako sam vidjela svijet svojim očima. I preživjela“ od ponedjeljka možete pronaći u svim boljim knjižarama.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Sprdex Relax

Razveseli nas klikom:

0 comments