Bivša časna bez djece koja je udana za razvedenog čovjeka LGBT osobama objasnila kako bi obitelj trebala izgledati

Bernardica Juretić, ministrica socijalne politike i mladih, Bogu je obećala kreposan život u siromaštvu, pomaganju potrebitima, celibatu i istoj odjevnoj kombinaciji kroz pedeset godina. No, pokazalo se, to baš nije išlo.

Bernardica se udaljila od Boga, a to je automatski značilo odlazak na suprotnu stranu, odnosno približavanje HDZ-u, čija je postala ministrica.

Danas povodom dana obitelji ministrica se obrušila na LGBT zajednicu koja je u proteklih dvadeset godina izvršila devastaciju industrije, provela kriminalnu pretvorbu i privatizaciju, izdala nacionalne interese, rehabilitirala fašiste i prouzrokovala sveopće siromaštvo i 300.000 nezaposlenih.

“Oni žele rastočiti hrvatsku obitelj, njima je obitelj nešto drugo. Oni bi da dijete odgaja više ljudi, muškaraca i žena, prema njima bi bilo bolje da brak nepostoji”, komentirala je bivša časna bez djece koja se u zrelim godinama udala za razvedenog čovjeka, najveća domaća stručnjakinja za obitelj nakon kardinala Bozanića i mežunarodnog stručnjaka Vinka Puljića.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments