STRAVA U ZAGREBAČKOM HOLDINGU: Uprava nasilno odvajala majke od djece, svim ženama dala slobodno na Majčin dan

Dok je Europa jučer obilježavala sedamdeset prvu obljetnicu pobjede nad fašizmom, u Hrvatskoj je borba nikad napetija.

No ono što se jučer događalo u najpoznatijem obiteljskom poduzeću u državi, Zagrebačkom holdingu, teško je objasniti ikakvim civiliziranim rječnikom.

“Bilo je strašno. Ovu nedjelju smo bili dežurni mi, Popovići i Pavlovići. Ćorići, Glavaši i Bandići su ovaj vikend spojili s Danom antifašističke borbe 22.6. i otišli u Hercegovinu na produženi vikend”, priča nam Jadranka Brkić čija obitelj drži Odjel za pokaze ZG Holdinga. Ništa, kaže, nije slutilo da će se nešto dogoditi.

Naime, uprava Holdinga, koju čini šira obitelj Ljubičić iz Gruda, jučer je donijela odluku da se nasilno odvoji djecu od njihovih majki. Oni su, naime, rekli da sve žene imaju slobodno na Majčin dan.

“Ušao mi je portir u Ured i rekao da odem s posla. Rekla sam mu da je nedjelja dan sa druženje s obitelji, svi su mi tu. Al on je bio neumoljiv. Sin me vidio na odlasku i vikao “Majko, ne ostavljaj mene i oca same na Odjelu za isprekidane crte zagrebačkih cesta”. Samo sam mu uspjela viknuti da su sarme na trećem katu, u sobi za sastanke gdje inače ručamo. Rekla sam mu da ako mu šta treba, slobodno probudi Mariće iz Parkova i nasada”, priča očajna žena koju je uprava nasilno odvojila od bliže obitelji davši joj slobodan dan.

Razveseli nas klikom:

0 comments