Jugoslaveni, komunisti, orjunaši, masoni i svi ostali koji rade protiv Hrvatske najavili štrajk: “Ovo ne ide, HDZ nam krade posao”

Sindikat masona, Židova, iluminata, četnika, orjunaša, Jugoslavena, novinara, Srba, titoista, antifašista, sportskih sudaca, pobornika GMO-a, prijatelja cijpljenja, pobornika kurikularne reforme, gayeva i svih ostalih neprijatelja svega hrvatskog najavio je veliki zajenički prosvjed krajem ovog mjeseca.

“Ovo više nema smisla, pa naš je posao da mrzimo Hrvatsku i uništavamo je kako god znamo, Karamarko nam je ukrao posao”, rekao je George Soros koji profesionalno mrzi sve hrvatsko već trideset godina.

“Nekada se znalo ko mrzi Hrvatsku, a ko je voli. Sad se sve promijenilo, ne trebaju Hrvatskoj neprijatelji kraj ovakvih domoljuba”, očajan je Soros koji smatra da su, pored ovakvog HDZ-a, neprijatelji Hrvatskoj potpuno nepotrebni.

Upravo će zbog toga na prosvjedu upozoriti na neizdrživo stanje među mrziteljima Hrvatske, a Agenciji za tržišno natjecanje već su prijavili HDZ zbog nelojalne konkurencije.

“Nije pošteno, pravila trebaju biti za sve ista. Ne možeš tek tako Mađarima predati Inu, to nije časno. Mi imamo kakav takav obraz, neka pravila trebaju postojati”, rekao je Soros dodavši da će prosvjed nositi ime “Nacionalna izdaja je pravo svih, ne samo domoljuba”.

Razveseli nas klikom:

0 comments