Novinar zakasnio dvije sekunde pa propustio presicu Bože Petrova

Posljednjih nekoliko mjeseci svjedoci smo jedinih izvanrednih stvari koje radi ova Vlada – izvanrednih konferencija za novinare koje će zbog svoje učestalosti postati redovne.

Ipak, najveće iznenađenje je njihov najveći zagovornik, tehnički potpredsjednik Vlade Božo Petrov.

Iako su se na njegove konferencije do posljednjih nekoliko dana redovito slali novinare po kazni budući da je ista trajala satima, a ništa se nije reklo pa su se novinari vraćali s praznim papirima, stvari su se bitno promijenile. Podsjetimo, tada se pokušalo i s mnogobrojnim eminentnim kriptografima iz cijelog svijeta, no suvisla rečenica maratonskih konferencija nije se mogla pronaći.

No, nakon smrti jednog novinara čija je obdukcija pokazala da je umro od dosade te nakon apela HND-a za kraćim izjavama, Božo je molbu predoslovno shvatio.
„Ovo nije normalno, od urednika sam dobio već dvije opomene, a sad mi vjerojatno slijedi i otkaz“ – priča nam novinar jednog hrvatskog portala koji je u zadnjih nekoliko dana dva puta zakasnio nekoliko sekundi i propustio cijelu konferenciju Bože Petrova.

Ipak, vidjevši da je vrag odnio šalu, jučer je stigao na vrijeme, no budući da je konferencija kasnila, otišao je na wc, no po povratku je imao što i vidjeti – izjava Petrova je završena.

– Nadam se da će urednik biti milostiv, imam jednu njegovu rečenicu iz 2015.godine u kojoj se spominje „reforma“ pa ću je prepisati. – završava naš sugovornik koji ovim putem javno poziva Petrova da otvori Facebook profil i jednostavno napiše status.

Razveseli nas klikom:

0 comments