LIJEPA PRIČA IZ HRVATSKE Neradnu srijedu saborski zastupnici spojili s ostatkom života

Danas je u Saboru velebno obilježena najstarija hrvatska tradicija spajanja praznika s čime god se stigne, a vrijedni zastupnici oborili su rekord i još jednom dokazali da u jedan dan učine više za promicanje slavnog hrvatskog imena u svijetu nego svi nogometaši zbrojeno.

– Jučer je bio Dan antifašističke borbe. Tu je već nastao prvi problem. Tri radna sata potrošili smo na to kako ga obilježiti, a da pred izbore ne ispadnemo komunisti. A onda smo shvatili da je praznik pao u srijedu. Spojiti početak ili kraj tjedna, trebalo je odlučiti. Ne sjećam se kad smo se toliko naradili – izjavio je za Sprdex jedan saborski zastupnik HDZ-a koji je preuzeo odgovornost za genijalan plan.

– Nedjelja sa srijedom ili srijeda s nedjeljom. Tri ručka u saborskoj kantini i 12 kuna sam potrošio, a rješenja nije bilo na vidiku. Onda sam se sjetio. Zašto samo s nedjeljom? Spojimo sve! – potvrdio je HDZ-ovac koji spajanje neradne srijede s ostatkom života naziva prirodnim slijedom događaja te očekuje da bi građani njihov izostanak s posla mogli primijetiti krajem 2029.

– Do tada će se bolje živjeti, zapitat će se ljudi zašto – zaključuje naš sugovornik.

Razveseli nas klikom:

0 comments