TRAGEDIJA: Državnom službeniku eksplodirala glava jer nije mogao odlučiti hoće li spojiti od petka do srijede ili od srijede do nedjelje

Velika tragedija potresla je podružnicu Hrvatskih cesta u Gospiću. O razmjerima katastrofe najbolje svjedoči podatak da mnogi ovaj događaj uspoređuju sa onim nesretnim događajem iz 2008. kad se devet radnika odlučilo ubiti jer je šef iz šale poslao dopis u kojim tvrdi da će na bolovanje moći ići samo bolesni.

No današnji slučaj mladog Denisa Bibića dokaz je kako stres i nervoza suvremenog poslovanja mogu utjecati na život mladog radnika.

“Što da vam kažem. Zaposlio se u prvom valu zapošljavanja nakon što je HDZ došao na vlast. Mene jeste postavio HNS, ali volio sam ga, kolega je kolega. Nikad neću zaboraviti kad je drugi dan na posao došao na vrijeme pa sat vremena čamio ispred zaključanih vrata, haha”, sa radošću se sjeća Ljubomir Matan koji je s Denisom često za vrijeme pauze odlazio u kino.

Denisu je, potvrdili su liječnici, eksplodirala glava. On se, kažu prijatelji, posljednjih dana neprestano mučio oko toga hoće li spojiti petak sa neradnom srijedom ili će pak ići na spajanje od srijede do nedjelje.

Nažalost, Denis je, kažu kolege, platio danak mladosti i neiskustvu.

“Tek je došao, a nitko mu nije jadnome objasni. To se uzme od petka do srijede, a onda se u četvrtak ujutro otvori bolovanje do nedjelje”, kaže kolega Ljubomir kojemu će nedostajati Denisova marljivost.

“On bi se nekad već nakon četiri sata kave znao dignuti i reći da ide nešto raditi. Kako smo se samo smijali, pravi je zajebant bio”. sjeća se kolega.

Razveseli nas klikom:

0 comments