Riječanin se porezao guleći krumpir, ISIS preuzeo odgovornost

Riječanin B.K. (47) jučer je ozlijeđen u svojoj kuhinji dok je gulio krumpire. Nakon što je prevezen u bolnicu na zavijanje porezanog prsta mediji su objavili da je Islamska država preuzela odgovornost za napad.

“Gulio sam krumpire kao i svaki dan i odjednom osjetio oštru bol u lijevom palcu” kazuje žrtva. “Poslije toga mi je sve mutno, sjećam se vozila hitne pomoći, bolnice, ali malo više od toga.”

Nakon ove vijesti uslijedio je niz napada terorista na teritoriju Hrvatske. ISIS je dosad prihvatio odgovornost za pad mobitela na pod u Osijeku, kašnjenje državnih službenica na posao u Zadru i Puli te za ekonomsku krizu u zemlji.

“Upravo nam je dojavljeno iz pouzdanih izbora da je ISIS preuzeo odgovornost za aferu Drimia” rekao je Tomislav Karamarko na izvanrednoj presici. “Ja sam cijelo vrijeme govorio da se tu radi o napadima na mene, ali ni u snovima nisam mogao zamisliti da se radi o ISIS-u. Supruga i ja smo dobili policijsku zaštitu i priprememo se iz sigurnosnih razloga preseliti na Tenerife.”

Razveseli nas klikom:

0 comments