ČAČIĆEVA INOVACIJA U FRANCUSKOJ Mamićevi igrači na dresovima će umjesto brojeva nositi cijenu

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, saznajemo iz dobro informiranih izvora, zbog izvanrednog ročišta na Županijskom sudu u Zagrebu nažalost neće moći prisustvovati prvoj utakmici Vatrenih na Europskom prvenstvu te će ga na klupi zamijeniti Ante Čačić.

– To je uistinu velika čast i odgovornost. Voditi jedan tako veliki prodajni izlog, nemam riječi, počašćen sam – bila je prva reakcija novog izbornika Čačića koji je odmah najavio nekoliko izrazito bitnih promjena.

– Protiv Turske ključ će definitivno biti na sredini terena. Svakako je potrebno zaustaviti izrazito opasan pad cijene Marku Rogu, a presudno će biti i hoće li Ivan Rakitić znati odlumiti ozljedu u pravom trenutku tako da ga zamijeni Čorić – iznio je planove pred novinare izbornik Čačić te najavio mnogobrojne taktičke novotarije.

– Ne mogu baš sve otkrivati, ali naš marketinški tim je u punom pogonu. Brojnim novinarima kupili smo laptope s nadograđenom memorijom tako da po satu mogu izbaciti i do 5 puta više tekstova, a posebno mi je zadovoljstvo predstaviti vam nove dresove za igrače iz Mamićeve agencije. Zahvaljujući vezama Davora Šukera u vrhu UEFA-e, dobili smo dozvolu da Rog, Ćorić, Pjaca i ekipa na dresovima umjesto brojeva nose cijenu – pohvalio se za kraj izbornik

Autor: D.R.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: