VELIKA ANTITERORISTIČKA AKCIJA U NJEMAČKOJ: Policija pronašla tri šlepera puna kamenja, ISIS-ovci planirali napade na prozore diljem Europe

Nakon zvjerskog prošlomjesečnog terorističkog napada bakljama na EURU u Francuskoj, jučer je izveden novi bestijalni napad i to do sada nepoznatom tehnikom “kamen o prozor”.

“Ovo je terorizam”, uzviknuo je stručnjak za sigurnost i glasnogovornik izbornika hrvatske reprezentacije Ante Čačić nakon što je potvrđeno da je razbijen prozor na kući u kojoj je odsjeo Ivan Rakitić.

Nakon što se oglasio Čačić, reagirale su i obavještajne službe brojnih zemalja.

“Kad Čačić nešto kaže to shvaćamo ozbiljno. Nakon što je prije desetak dana odlično detektirao da je paljenje baklji ravno aktiviranju bombe i ostalim terorističkim metodama, snage predvođene SAD-om napale su položaje Torcide diljem Hrvatske. Tako smo i sada reagirali, znali smo da bi ovo mogao biti tek početak”, rekao je Hans Muller, šef njemačke obavještajne službe koji je ozbiljno shvatio Čačićeva upozorenja.

U kombiniranoj akciji njemačke vojske i policije jutros su pred Leipzigom zaustavljena tri sumnjiva kamiona. Detaljnom istragom ustanovljeno je da su kamioni bili puni kamenja različite vrste i kalibara, a kojima su ISIS-ovci planirali napade na prozore diljem Europe.

“Bilo je tu svega, vapnenca idealnog za kolodvorske prozore. Pronašli smo nešto vulkanskog kamena, a najveći zaplijenjeni komad bio je težak tri kilograma i pretpostavljamo da su njime teroristi planirali napad na staklenu piramiddu u Louvreu”, ispričao nam je jedan njemački inspektor.

Razveseli nas klikom:

0 comments