RIJEŠEN MISTERIJ NESTANKA Nina Morić zaspala na plaži i rastopila se

Kažu da nikad ne možeš biti prebogata ili premršava, ali talijanska manekenka Nina Morić dokazala je suprotno kad je u četvrtak napokon dosegla svoju idealnu težinu i nestala.

– S obzirom na šta je ličila zadnjih godina, ne znam jesam li sretna ili tužna što je više ne mogu vidjeti – kazala nam je jedna Ninina prijateljica koja je posljednja vidjela poznatu manekenku.

– U četvrtak ujutro normalno smo otišle na ručak u jedan poznati restoran. Nina je, doduše, bila malo čudna. Dok sam ja polizala čitavu vilicu s kojom mi je dečko jeo odrezak, ona nije ništa pojela. Mislila sam da joj se zbog vrućine opet rastopilo lice pa su joj se ispremješali nos, usta i obrazi pa nisam tome pridavala veću pažnju. Otišli smo kući i od tada joj se gubi svaki trag – izjavila je za Sprdex prijateljica.

Prema informacijama kojima raspolažu talijanski mediji, Nina je nakon ručka otišla na plažu gdje je omamljena suncem zaspala i rastopila se.

– Na mjestu gdje je zaspala ostala je samo plastična mrlja. DNA analizom utvrdit ćemo radi li se o ostacima Nine ili Maji Šuput – kazali su za Sprdex istražitelji.

Podsjetimo, ovo je manekenkin već drugi nestanak nakon mnogo težeg slučaja iz 2008. godine kad je nestala iz fokusa javnosti.

Razveseli nas klikom:

0 comments