SENZACIJA U RIJU Umjesto boksačke reprezentacije Hrvatska na Olimpijadu šalje Grdovića

Senzacionalna vijest stigla je u srijedu popodne iz Hrvatskog olimpijskog odbora iz kojeg su javnost obavijestili kako hrvatska boksačka reprezentacija neće otputovati u Rio.

– Momci su se trudili čitavu sezonu i rezultati su im uistinu bili solidni. Četiri titule prvaka, preko 90 pobjeda i 20 osvojenih turnira. Osjećali smo svi kako su spremni za medalju, no u posljednji trenutak pojavio se čovjek čiju formu nismo mogli ignorirati – poručio je za Sprdex Leonard Pijetraj, izbornik reprezentacije.

– Neporažen više od 20 godina, preko 40 nokauta u policijskoj evidenciji samo u posljednjoj godini… Ako želimo medalju, u timu moramo imati samo najbolje – poručio je Pijetraj koji je umjesto kompletne reprezentacije u Rio odlučio povesti Mladena Grdovića.

Kako doznajmo, omaćini su oduševljeni ovom odlukom te upravo u Mladenu vide spas za Igre kojima prijeti fijasko. Naime, zbog izrazito zagađene vode brojni sportaši zaprijetili su otkazivanjem nastupa, a najnoviji kolektori koje su Brazilci naručili iz SAD-a filtriraju samo 200 milijuna litara vode po danu.

– Uz standardan ritam bevande 2 u 3 Mladen istu količinu filtrira u tri sata, a po potrebi možemo i povećati omjer vode u piću. Naravno, ako liječnička služba dozvoli takav šok za organizam – poručio je Pijetraj koji Grdovića za boksačke okršaje planira motivirati serviranjem hladne juhe.

D.R.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: