Lokomotiva navodno pobijedila u europskoj utakmici, nije bilo očevidaca

Prema pisanju nekih medija, zagrebačka Lokomotiva u popodnevnim satima plasirala se u playoff Europske lige. Nogometaši zagrebačkog Dinama, tvrde mediji, u dvije utakmice bili su bolji od ukrajinske Vorskle te su ovim podvigom osigurali povijesni uspjeh Lokomotivi.

Budući da je ukrajinski klub zbog navijačkih nereda kažnjem utakmicom pred praznim tribinama, senzacionalnom uspjehu nogometaša Dinama prisustvovali su samo igrači, četiri suca, osoblje i dva novinara Sportskih novosti. Dakle, od 30-ak ljudi koji su na stadionu samo igrači Vorskle nisu bili na platnoj listi Zdravka Mamića te stoga ovaj navodni podvig treba uzeti sa dozom skepse.

– Još uvijek čekamo službeno izvješće. Nažalost, NK Dinamo nije obnovio domenu pa Lokomotivina PR služba nema odakle poslati mail sa zapisnikom utakmice, ali prilično smo sigurni da su Dinamovi nogometaši zabili tri gola te je Lokomotiva pobijedila – izjavio je za Sprdex UEFA-in delegat Maxim Rholovski koji je zamolio sve potencijalne očevidce da se jave u najbližu policijsku postaju te svjedočanstvo predaju službenicima ili Zdravku Mamiću.

D.R.

Razveseli nas klikom:

0 comments

Piše: