STRAVA U SESVETAMA Žena u salmoneli pronašla piletinu

Sesvećanka Karla K. danas se toliko šokirala onim što je vidjela u dućanu da je od šoka prvo obavijestila ukućane umjesto da prvo sve javi ekipi Provjerenog.

“Išla sam u supermarket u susjedstvu da kupim pola kile salmonele za večeru. Znate kako je, ja bez posla, muž ima posla, al nema plaće, a troje djece za vratom. Onda jednom tjedno pojedemo salmonele pa pet dana od muke i povraćanja i ne možemo ništa jesti sve i kad bi imali novca za nešto kupiti”, priča žena koja nije ni slutila što će je dočekati u kesi kad se vrati iz dućana.

“Mesar mi je narezao, uvijek on kaže “Karla, znam da ti voliš da je malo starija bakterija pa da je žilavija, duže se žvače”. Divan je on čovjek, uvijek meni ostavi najbolji komad”, smije se Karla koja je nekada jela meso, povrće i kruh za ručak, ali onda je HDZ odlučio svojim članovima dati na upravljanje tvornicu u kojoj je godinama radila.

“Uvijek se ja i muž smijemo, volimo reći da je HDZ kao bakterija jer uništi sve čega se dohvate. No onda se sjetimo da ima i dobrih bakterija pa nas peče savjest”, sjeća se gubitka posla ova četrdesetpetogodišnjakinja.

“Od tada životarimo. Čak smo mislili prijeći na islam da djeci barem možemo objasniti zašto svinjetine nemaju”, bori se ova obitelj iz Sesveta.

“Eto, dijete mi nekidan iz škole dolazi u plaču. Kaže, druga djeca mu se smiju jer stalno jedemo salmonelu, a njima njihovi roditelji nekad naprave i nešto sa trihinelom, mi ni za to nemamo. I što da djetetu kažem, trihinela napada svinje, možda smo ipak morali prijeći islam”, snalažljiva je Karla, podaci poznati redakciji, koju je danas čekao pravi šok.

Naime, ona je uz domaću poljsku salmonelu dobila i pola kile piletine. “Pravo pile, kunem vam se”, priča Karla koja je rekla da je toliko sretna da će igrati lutriju.

“Ne znam, možda uplatim Eurojackpot ili, hahahahaha, daleko bilo, pošaljem životopis na natječaj u državnu firmu, možda nije namješten hahahah” smije se vlastitoj gluposti Karla koja će se ipak držati realnijih stvari kao što je Eurojackpot.

k.k.

Foto: Pretjerivač

0 comments

Piše: