HRVATSKI RULET- NOVI OPASNI TREND MEĐU MLADIMA Kupe pet proizvoda u hrvatskim dućanima, a jedan nije otrovan

Među mladima se, upozorava ministarstvo zdravstva, pojavio novi opasni trend. Već je nekoliko slučajeva zabilježeno u Zagrebu, a suluda adrenalinska igra širi se i po drugim gradovima.

“Mladi kupe pet prehrambenih proizvoda u hrvatskim dućanima, a samo jedan od proizvoda nije otrovan salmonelom, bakterijom ili nečim trećim. Onda zavežu oći i jedu što dohvate”, upozorava Joško Krivoust, psihijatar za mlade iz bolnice Vrapče.

“To je naprosto mladost, ludilo, adrenalin. Salmonela je još i dobra. Evo, jedan je jeo domaće krumpire iz Toga i nije oštetio želudac nego mozak, eno ga već dva dana lajka statuse Gordana Marasa na Faceu”, na opasne posljedice upozorava psihijatar.

Stručnjaci se boje da bizarna igra ne poprimi goleme razmjere.

“Tko zna što se još krije po policama hrvatskih dućana. Bojimo se da je ovo samo početak, ne bi me iznenadilo da iz nekog komada mesa iskoči burbonska kuga. Neko meso i je zaleđeno po par stotina godina”, upozorava doktor.

Građane, pogotovo mlade, moli se, stoga, da izbjegavaju kontaminirana područja.

“Molimo građanstvo da se drži podalje dućana i drugih područja koja su moguće kontaminirana”, upozoravaju iz Ministarstva zdravstva.

“Prvi put smo sretni što većina ljudi doslovno nema za kruh, eto, tko zna koliko bi ih sada bilo bolesno da si mogu priuštiti piletinu”, stoji u priopćenju.

Razveseli nas klikom:

0 comments