Pljačka u Holdingu, ukradeno 1200 diploma; Bandić umiruje javnost: “Sve je ok, ionako su lažne”

Foto: Index

MEDIJI su večeras objavili kako je opljačkana poslovnica Zagrebačkog holdinga u Vukovarskoj ulici. Kako saznajemo, poslovnica je opljačkana još prije šest dana, ali do danas nitko od zaposlenika nije došao na posao. Pljačku je slučajno otkrila jedna djelatnica koja se u Holdingu pojavila jer joj je šefu, koji joj je ujedno i suprug, ostala putovnica pa je došla skupiti.

“Vidjela sam da je nešto sumnjivo, papiri su bili razbacani, kao da je netko nešto radio. A znala sam da nije to. Onda sam otišla do sefa, vidjela sam da nedostaju diplome koje smo svi uredno kupili”, ispričala nam je službenica.

Osim oko 1200 diploma raznih fakulteta po Hrvatskoj i BiH, nestalo je i nešto gotovine, ali i neke stvari koje imaju visoku emocionalnu vrijednost kao što su obiteljske fotografije zaposlenika, dokazi o prvom nepotizmu i slične stvari.

Po saznanju o pljački u Holdingu, večeras se oglasio i gradonačelnik Bandić koji je rekao da je sreća u nesreći da je velika većina ukradenih diploma lažna pa nemaju apsolutno nikakvu vrijdnost.

Iako je dobar dio diploma kupljen na crnom tržištu, neki fakulteti već su ponudili obiteljske popuste na nove diplome zaposlenika Holdinga pa bi ukupna šteta trebala biti manja nego što se isprva mislilo.

Razveseli nas klikom:

0 comments