RATNA UZBUNA Skoro se sudarili hrvatski i srpski Migovi, susreli se na raskrižju, gurači promijenili smjer u zadnji čas

Danas je u BiH došlo do međunarodnog incidenta. Međunarodnog u smislu međudržavnog za razliku od uobičajenih međunarodnih incidenata unutar BiH.

Naime hrvatski i srpski MiG-ovi skoro su se sudarili na visini od skoro 1000 metara, točnije na raskrižju u Glamoču. Mnogi očevici govore kako im sve sada izgleda kao u usporenom filmu.

“Izgledalo je stravično” Govori jedan svjedok. “Vidio sam kako se približavaju i jedva uspio popiti kavu do kraja i maknuti auto da ga ne ogrebu”

“Mi ovo tretiramo kao ozbiljnu prijetnju” pojasnio je ministar obrane. “I naši i njihovi MiG-ovi su vrlo opasni te su naoružani najmodernijim raketama zemlja – zemlja”

Incident su u posljednji čas spriječili savjesni gurači Migova sa obje strane. Oni su ostali mirni i na raskrižju prvo pustili školski autobus, a onda poštivali pravilo desne ruke pa je hrvatski Mig imao prednost.

Podsjetimo, posljednjih mjeseci traje hrvatsko- srpska utrka u gospodarst… zapošljava… sufici… humanos… otvaranju radnih mj… u naoružavanju. Dok traje hrvatsko- srpska utrka u naoružavanju, istodobno traje američko – ruska utrka u rješavanju starog vojnog smeća. Amerikanci su tako Hrvatskoj donirali nove gume za migove koje se sada može gurati i zimi dok su Rusi Srbima poklonili sedam starih Lada pa dejstvovanje srpskih Migova više ne ovisi isključivo o guračima.

Razveseli nas klikom:

0 comments