Purger tvrdi da postoje i drugi gradovi na moru osim Crikvenice

Zagrepčanin Mirko Matejčić prijateljima je danas, nakon godišnjeg nastalog odličnom kombinacijom spajanja i bolovanja, tvrdio da je vidio gradove na moru koji nisu Crikva.

Šokirani prijatelji pozvali su hitnu pomoć koja je 32-godišnjeg Mirka, inače zaposlenika jednog ministarstva, odvela na promatranje.

“Pa ne znam kaj se dogodilo, Mirkec je bil dobar dečko, naš tu s Trešnjevke. Poznajem ga cijeli život”, priča prijatelj Mario koji je prvi primijetio da se nešto čudno događa.

Mirko je, naime, ekipi u lokalnom kafiću prepričavao dogodovštine s mora. No, svima je odmah bilo sumnjivo što se pojavljuju neka imena navodnih gradova na moru koji nisu Crikvenica.

“Pa dobro se zna, oduvijek je tako bilo. Kad se ide na more, ide se u Crikvu, ne. No Mirko je spominjao nekakav Zaton, Zadar, Split, Omiš, Makarska. Rekao nam je da je sve obišao. Mislili smo da su to nekakvi novi kafići u Crikvenici, a onda je on rekao da su to gradovi na moru”, prisjeća se šokirani prijatelj koji je, dok je Mirko pričao o izmišljenim gradovima na moru koji nisu Crikvenica pozvao hitnu pomoć.

Kako neslužbeno saznajemo, Mirko je i psihijatrima potvrdio tezu o gradovima na moru koji se ne zovu Crikvenica.

“Ima Jadranskog mora i dalje od plutača za plivače na plaži u Crikvenici”, vikao je Mirko dok su ga odvodili u samicu, prepričala nam je jedna medicinska sestra s Vrapča.

Razveseli nas klikom:

0 comments