Velimir Bujanec umoran zbog stalnog prozivanja po medijima: “Vrijeme je da negdje povučemo crtu!”

Velimir Bujanec posljednjih se dana našao pod kritikama medija zbog činjenice što je, kao svaki pravi desničar koji drži do sebe, u mladosti veličao fašističku ideologiju, Jasenovac, te smatrao da Srbe i komuniste treba istrijebiti. Dobro, krivo smo se izrazili, nije to radio u mladosti jer više manje iste stvari proklamira i danas. U svakom slučaju, stečena medijska slava, čini se, Bujanecu nimalo ne imponira.

“Što da vam kažem, prate me kamere na svakom koraku, samo ne znam kako se ne sudare s udbašima koji me prate već dvadesetak godina”, duhovit je Bujanec koji je svoju humorističnu stranu pokazao u subotu kada je vrlo inteligentnim, te nadasve originalnim forama kao što su “izgledate kao da vas je poplava izbacila” i “idite, operite se” vrijeđao protivnike cirkusa u Savskoj.

Da podsjetimo, Bujanec je prije nekoliko mjeseci uhvaćen kako kokainom plaća prostitutke nakon čega je priznao da je kokainom kupovao ljubav. To je izazvalo brojne polemike na desnici, ne zbog činjenice što kao moralni Hrvat i katolik koristi kokain i plaća kurve, već zbog činjenice što je, kraj tolike ljubavi prema Domovini, on  morao dodatno kupovati još ljubavi.

“Na sve moram paziti u zadnje vrijeme. Čak i kurve moram u kunama plaćati”, nesretan je Velimir koji smatra da je vrijeme da se prestane s medijskom hajkom prije nego što ga neki stvarno sramotan skandal ne košta kraja ugledne karijere:

“U WC-u HRT-a, na stolu Jutarnjeg lista, u novčanicama u kojima se kupa redakcija Sprdexa – vrijeme je da se negdje povuče crta” zaključuje Velimir.

 

Hej, članci se ne pišu sami! Podrži nas lajkom na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt Uskličnik.com

Razveseli nas klikom:

0 comments