SKANDAL PRED PLENKOVIĆEVIM ŠUPKOM Jandroković blokirao ulaz, ne da HNS-ovcima da uđu unutra

Velika drama u večernjim satima dovela je u pitanje koaliciju s HNS-om. Kako ekskluzivno doznajemo, pred Plenkovićevim šupkom, gdje je posljednjih mjeseci velik protok prometa političara i izmeta, koje je teško razlikovati, došlo je do pravog skandala. Naime, Jandroković zvan Njonjo, koji tamo obitava mjesecima, blokirao je ulaz kako nekoliko desetaka HNS-ovaca ne bi ušlo unutra.

Sve je bilo dogovoreno, HNS-ovci su dobili propusnice da se već večeras smjeste.

“Dali smo im nešto prostora da se smjeste. Prvo su se morali dobro oprati da skinu ostatke dugogodišnjeg preživanja u Milanovićevom šupku”, priča nam naš izvor.

“No, onda je došlo do skandala. Jandroković je ulaz blokirao knjigama znajući da nijedan HDZ-ovac nešto takvo neće dirnuti. Na knjige je naslagao potvrde o nekažnjavanju, njih 300-injak. To je isto nešto što prosječan HDZ-ovac nikada nije vidio pa neće ni dirati. Ne znamo odakle ih je nabavio, kako jedan hrvatski političar uopće može nabaviti toliko potvrda o nekažnjavanju, a posebno serijski HDZ-ovac”, priča nam naš izvor.

“Nije se moglo ni unutra ni van, Miro Kovač je unutra zamalo ostao bez zraka. No, onda je reagirao sam premijer koji je obećao da će HNS-ovci biti tu samo privremeno, dok se ne raspade i ova većina, a što bi, prema dosadašnjem tempu, trebalo biti za 20-ak minuta”, otkriva naš izvor.

Razveseli nas klikom:

0 comments