POTRESNA ISPOVIJEST MONIKE MAMIĆ Zbog blokade imovine u torbicama nosim šminku i vlažne maramice

Nakon što je savjetnik nogometnog kluba Dinamo, Zdravko Mamić, prije nekoliko dana zavapio kako zbog blokade imovine njegov brat više ne može plaćati alimentaciju bivšoj ženi, u javnost su danas dospijeli novi tragični detalji iz obitelji Mamić.

Naime, rano jutros novinar Storyja nedaleko od obiteljske kuće Mamićevih čekao je da ulicom sasvim slučajno prođu Jelena Rozga i Stjepan Hauser, strasno se poljube, okrenu prema fotoaparatu i Jeleni se podigne minica, kad je u lokalnoj pekari ugledao Moniku Mamić.

Šokantnu spoznaju novinar Storyja istog trenutka je dojavio sporskoj redakciji Jutarnjeg čiji novinari sada strahuju hoće li dobiti plaću za siječanj.
Šokantnu spoznaju novinar Storyja istog trenutka je dojavio sporskoj redakciji Jutarnjeg čiji novinari sada strahuju hoće li dobiti plaću za siječanj.

– Pregledao sam radne zadatke za taj dan. Nisam imao ništa dog..,ovaj, nisam planirao slučajno uslikati Moniku Mamić kako u pekari kupuje “kruh za poslije” i nosi staru odjeću siročićima u Klaićevu. To je tek sljedeći tjedan. Prišao sam joj i odmah sam primijetio da se nešto čudno događa – priča za Sprdex mladić koji je nakon 10 godina odustao od novinarske karijere pa sad radi za Story.

– Na ramenu je imala malenu torbicu, znate, onakve kakve se nose u noćni izlazak. “Ćao Moni, vidim mala torbica danas. Kupuješ kruh ili pekaru, haha” pokušao sam ju malo oraspoložiti, ali onda sam vidio da nešto stvarno nije u redu. Bez riječi je otvorila torbicu i briznula u plač – kaže naš sugovornik.

Tužnu vijest za Sprdex je potvrdila i sama Monika koja, još uvijek u suzama, kaže da joj zbog blokade imovine u torbicama već tjednima umjesto 200.000 eura nosi šminku i vlažne maramice.

Razveseli nas klikom:

0 comments