OBOREN REKORD Niti jedan medij već deset minuta nije otkrio nijednu novu Kuščevićevu aferu

U 20 sati i 30 minuta navršilo se točno deset minuta otkad je otrkivena zadnja Kuščevićeva afera.

Od tada muk.

Niti Index, niti Telegram niti ijedan drugi medij već deset minuta nisu iskopali ništa novo Plenkovićevom ministru. Time je Kuščević oborio dosadašnji Tolušićev rekord koji je jednom izdržao osam minuta bez nove afere.

Koji je razlog da mediji već jedanaestu minutu nemaju ništa novo o Lovri Kuščeviću, nije poznato. Prema nekim nagađanjima, moguće je da zbog produženog vikenda na domaćim portalima radi samo po jedan urednik koji je možda na WC-u ili je naručio dostavu.

Što god da je istina, u vladi zadovoljno trljaju ruke.

“Napokon cijela vlada može odahnuti. Ne stignemo čitati tom brzinom kojom afere izlaze. Nadamo se da barem do devet sati neće biti otkriveno ništa novo”, kaže nam jedan izvor iz vlade koji je želio ostati anoniman.

Kad će mediji otrkiti novu Kuščevićevu neobilježenu kuću, štalu koja je postala vila, propalu firmu, dug državi, prijatelja koji se mutnim poslovima probio na visoku funkciju, samo je pitanje minute.

Posljednja afera otkrivena je u 20:19, a ona je uslijedila kao nastavak afere od 20:16, a koja je pak proizašla iz afere otkrivene u 20:11.

Foto: Screenshot N1

 

Razveseli nas klikom:

0 comments