Plenković prelomio: Otkrije li mu se još jedna parcela, Kuščević dobiva status županije

Premijer Andrej Plenković u četvrtak je, kako ekskluzivno doznajemo, popustio pritiscima koalicijskih partnera te donio odluku o sudbini Lovre Kuščevića.

– Nitko ne može imati 12,435566,6567,7788 afera i očekivati da će proći bez sankcija, moj HDZ ima standarde ispod kojih nećemo ići – u ekskluzivnom razgovoru oštar je bio premijer.

– Imao sam dugačak razgovor s Lovrom i postavili smo ga pred zid: kad mu se otkrije još jedna parcela, ne može više biti ministar, dobit će status županije. Ako se otkrivanje afera nastavi dosadašnjim tempom, očekujemo da će Hrvatska svoju dvadeset i drugu županiju dobiti za 12 sekundi. Do kraja dana Afer-Kuščevićka županija sa središtem u Nerežišću postat će površinom najveća u Hrvatskoj, a do kraja godine očekujemo da dosegne veličinu Kanade ili Gabrijele Žalac – poručio je Plenković.

Premijer je za Sprdex potvrdio kako će krajem srpnja upriličiti i svečanu proslavu povodom deset tisućite afere njegove Vlade na kojoj će se okupiti više od 500 istaknutih HDZ-ovaca. Skup će početi intoniranjem himne, u 19 sati je svečana večera, a iza ponoći će se pijani osobnim automobilima uputiti kućama dok člana s najviše pregaženih očekuje i bogata nagrada.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments