Senzacija na Hvaru: Hrvat shvatio da ne mora pojesti pizzu u restoranu ako mu je skupa

– Bili smo mladi, svi su me upozoravali da ne žurimo u brak, ali činio se tada kao najdivniji muškarac na svijetu. Ničim nije dao naslutiti da će jednog dana napraviti ovo – počela je svoju priču za Sprdex još uvijek vidno šokirana Sanja Rapić, sada već bivša supruga Tihomira Rapića koji je, Bože ovo je grozno uopće napisati, prošle subote pojeo pizzu na Hvaru bez da je stavio sliku računa na Facebook, Instagram te obavijestio medije.

– Izašli smo navečer oko 21 sat, pitala sam ga jel’ napunio mobitel, rekao je da je. Ušli smo u restoran, ja sam rekla da nisam gladna, a on je naručio pizzu koju sam cijelu pojela govoreći da ću samo kušati komad. Znate, standardno. U jednom trenutku do nas je došao konobar, dao nam je račun, a Tiho ga je samo uzeo, platio i otišli smo. Nisam htjela ništa govoriti, čitavu noć nisam spavala – priča Sanja koja je sutradan odlučila provjeriti je li se uistinu udala za čudovište te mužu naglasila kako opet želi na večeru.

– Šetali smo rivom, ja sam odabrala restoran, a Tiho je pogledao cjenik i rekao: ‘Ma znaš što, pizza je tu 90 kuna, ne izgleda mi kao da vrijedi novca. Idemo negdje drugo’. Niti je slikao, niti je poslao medijima, ma niti da je na Facebooku napisao: Evo zašto nam turizam propada. Strašno – na rubu suza prepričala nam je Sanja.

Za provjeru njene priče kontaktirali smo i Tihomira koji je potvrdio sve ispričano.

– Iskreno, ne znam što se točno dogodilo. Hodali smo ulicom, poželjeli nešto pojesti i odjednom mi je kroz glavu prošla misao da pogledam cjenik i odlučim želim li dati 90 kuna za pizzu. Onda sam shvatio i da me nitko ne tjera da sjednem u taj restoran i tako, jedna stvar je vodila do druge, shvatio sam da ne moram pojesti pizzu ako mi se čini preskupa. Čak bih rekao da ni drugi ne moraju, a ako nitko ne želi platiti pizzu od 90 kuna, restoran će biti prazan pa će možda sniziti cijene, a ako budu preniske, a pizza dobra, onda će stalno biti gužva pa će opet povećati cijene i tako će se ponudom i potražnjom regulirati cijena. Nevjerojatno nešto – kazao nam je Tihomir koji krajem kolovoza planira platiti kavu i sok na Stradunu 51 kunu bez da završi na naslovnici svih portala, pothvat nezapamćen u povijesti hrvatskog turizma.

Razveseli nas klikom:

0 comments