Homoseksualci (opet) maltretiraju homofobe

U gradu podno Marjana razularene horde homoseksualaca ne uzmiču niti pred elementarnim nepogodama. Građani Splita ulaze u još jednu neizvjesnu noć…

ZAGREB – U Vukovarskoj ulici u Splitu sinoć je došlo do incidenta javljaju nam  iz splitske policije. Prema njihovim informacijama do incidenta je došlo kada su dva mladića homoseksualne orijentacije napala tridesetoricu mladića i jednu djevojku u dobi od 25-40 godina dok su pili pivo u parku. Mladići Ante P., Juraj F. i djevojka Marijana P., do kojih smo uspjeli doći, ispričali su nam svoju verziju događaja:

Uplašeni homofob traži zaštitu policije

“Sjedili smo, kao i uvijek, cijelo popodne u parku, pili pivo te čekali ‘oće li Sheffield United proći iz X u 2. U jednom mometu približila su nam se dva nepoznata mladića držeći se za ruke. Iz čista mira su nas počeli provocirati. Govorili su nam da se pod hitno ošišamo, da su nam jakne uvreda za oči, ispitivali koje sve nijanse plave boje poznajemo, izazivali na plesni obračun i slično. Nažalost, nisu ostali samo na riječima te su nas odjedanput počeli brutalno tući. Mene je jedan triput udario glavom u koljeno, a druge su tukli trbuhom u šaku. To je trajalo nekih deset minuta, a onda su obojica pala kao pokošena u lokve naše krvi želeći, pretpostavljam, ostaviti dojam da smo uzvratili na provokacije” – priča nam vidno uzrujani A.P.

Za počiniteljima ovog gnjusnog čina još se traga. Nažalost, problem nasilja homoseksualaca očito je akutan u Splitu. Iako smo se nakon nemilih scena ljetos na rivi, kada je policijski kordon čuvao deset tisuća građana od razularene homoseksualne povorke od 70 ljudi, nadali normalizaciji odnosa, očito je kako će gradske vlasti morati uložiti dodatne napore da zaustave teror ove ukusno odjevene manjine. O daljnjem tijeku slučaja ćemo izvještavati na našim stranicama. Sheffield nije prošao.

Oduševljeni građani pozdravljaju cvijećem sudionike parade

Razveseli nas klikom:

0 comments