Severinina beba odbija izići van

Severinin sin zna da najveće zvijezde uvijek kasne.

SPLIT – Kako nam javljaju dobro obaviješteni izvori iz splitskog KBC-a Firule Severinina, još uvijek bezimena beba, navodno odbija svaku pomisao da u dogledno vrijeme ugleda svjetlo dana. Bolnica je trenutno pod opsadom novinara, fotoreportera i homoseksualaca koji burno protestiraju zbog upornog odbijanja bebe/božanstva/ikone stila da se rodi. U KBC-u trenutno traju konzultacije liječnika.

Jel spodoba još tu? Gospe moja šta je ono? Ravnatelj kažeš? Hahahahha. Dobra, dobra.

Zasad neimenovani doktor čije se ime rimuje s Bujomir Barasović navodno je predložio mamljenje bebe lizalicama te paljenjem vatre. ”Ajde bogati, koliko san ja šišmiša s tavana tako potira vanka” – izjavio je tokom jutarnjih vizita spomenuti neimenovani doktor.

Razlozi bebine odluke o neizlasku vjerojatno bi ostali vječna nepoznanica, no, srećom, baš u Hrvatskoj postoji udruga građana ”I ja sam bio embrij” specijalizirana za analizu razmišljanja i stavova bića nesposobnih za razmišljanje i formiranje stavova.

Čujmo Krešimira Miletića ispred spomenute inicijative: ”Razlozi bebina neizlaska su višestruki. U prvom redu to je strah da će njegovo rođenje biti zasjenjeno elementarnim nepogodama, te moguće, neće zauzeti prve tri stranice svih ljudima poznatih medija kako je planirano. Također, djetetu se nikako ne sviđa ime Valentino koje ga neizbježno dopada rodi li se narednih dana, te je odlučilo pričekati spomendan sveca čije ga ime neće koštati šikaniranja u osnovnoj školi. ”
Istu udrugu zamolili smo i za analizu razmišljanja čelnika HSS-a, ali o tome više drugom prilikom.

Sprdex također doznaje kako su se stvari dodatno zakomplicirale kada je beba slučajno provirila vani i ugledala ranije spomenutog neimenovanog doktora kako se belji s lizalicama. Navodno je pobjegla glavom bez obzira i raširila noge odbijajući svaki daljnji razgovor na temu izlaska dok se, hvala Miletiću na prijevodu, ”barba spodoba ne ukloni iz bolnice”.
Severinu je navodno posjetio i gradonačelnik Kerum, no još uvijek se čeka prevoditeljica s vlajskog na hrvatski kako bi mogli započeti razgovor.

Rasplet situacije pratite na Sprdexu.

Razveseli nas klikom:

0 comments