Pokušao počiniti samoubojstvo vožnjom nagibnim vlakom

Nesretni mladić iz Švedske odlučio je upustiti se u avanturu života. HŽ je imao drugačije planove. Ekskluzivno donosimo ispovijest čovjeka koji je pobijedio smrt.


SPLIT –
Danas je na psihijatrijski odjel KBC Firule primljen 33-godišnji L.M. iz Švedske radi postojanja ozbiljnih pretpostavki da je u protekla dva mjeseca pokušavao izvršiti samoubojstvo. Nesretnog je mladića prijavio kondukter nagibnog vlaka Split – Zagreb koji je obavijestio policiju kada je ustanovio da se mladić posljednih tjedana učestalo vozi ovim kvazi-prometnim sredstvom. Kako je ustanovljeno, mladić je u proteklih mjesec dana napravio 20 vožnji na relaciji Split – Zagreb da bi na taj način povećao šanse za vlastitim krajem.

Mladićeve suicidalne namjere uočio je kondukter Jozo Amulić:

”Da, primjetio sam tog mladića već nekoliko puta. Ulazio je u vlak i raspitivao se među putnicima zašto su odabrali baš HŽ za posljednje putovanje. Danas je također uznemiravao putnike na isti način te sam ga izbacio iz vlaka na stanici u Perkoviću”

Razdragano mnoštvo slavi drugu uzastopnu uspješnu vožnju nagibnog vlaka

L.M. je trenutno hospitaliziran, ali nesretni mladić pristao je ekskluzivno za Sprdex progovoriti o ovom slučaju.

”Znate, ja nemam hrabrosti da potegnem nož na sebe ili da se objesim. Nakon što sam guglao riječi opasno po život, samoubojstvo, sigurna smrt i slično svaki put sam naišao na članke o HŽ-u. Samo zbog vožnje vašim željeznicama došao sam tu iz Švedske i što me dočeka? Nakon 20 preživljenih vožnji izbace me van na dan kada je vlak napokon izletio iz tračnica! Pa funkcionira li išta u ovoj državi zaboga?!”

Iako vidno uzrujan, L.M. je i u ovoj teškoj situaciji ipak zadržao dozu optimizima:

”Ma ne bojte se za mene, neće me ništa zaustaviti. Vratit ću se na ljeto, plivati u blizini obale, vikati na rivi da pederi smiju usvajati djecu, kupiti auto srpskih tablica, biti liberalan u malom gradu, postati mali poduzetnik, piti sa razvojačenim braniteljem, voziti po autocesti u pravom smjeru… Svoju sudbinu više ne prepuštam sreći!”

Razveseli nas klikom:

0 comments